GEBA

GRAU EN ENGINYERIA

DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Una professió amb moltes oportunitats laborals

QUÈ ÉS
GEBA

El Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris és un programa que s'ha creat per formar professionals capacitats per assessorar i aportar valor en l'activitat de les companyies i multinacionals en el sector de la indústria alimentària o de base biotecnològica, posicionant-te de forma diferencial.

Formem a enginyers capaços, versàtils i resolutius aptes per desenvolupar la seva tasca amb excel•lència en un entorn global.

SORTIDES PROFESSIONALS

Enginyer / responsable de l'àrea de processament de productes d'origen biològic, especialment aliments

Enginyer del departament d'enginyeria

Enginyer del departament de gestió mediambiental

Enginyer de l'àrea de control i automatització de processos

Enginyer de l'àrea de gestió i comercialització de productes d'origen biològic, especialment aliments

Enginyer del departament de gestió i control de la qualitat

Enginyer del departament desenvolupament i innovació

PREPARA'T PER ASSOLIR

UN FUTUR PROFESSIONAL D'ÈXIT