METODOLOGIA

 

- Per nosaltres, TU seràs el protagonista: vols ser un Enginyer/a o Tècnic/a de Bioprocessos Alimentaris Competitiu?

- Treballem en un entorn professional virtual que et farà adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar-te en el món professional.

- Et proposem aprendre des d'una una òptica innovadora, que combina aspectes teòrics i pràctics i et situa en un entorn que simula el món laboral.

- El cor de la iniciativa CDIO és el portar l'experiència professional a dins del pla d'estudis. A l'ETSEQ realitzaràs un avantprojecte integrat relacionat amb els Bioprocessos Alimentaris a cada curs, ja des de primer.

- Durant la realització d'aquests avantprojectes desenvoluparàs les teves capacitats de treball en equip, aprenentatge actiu, iniciativa i innovació i lideratge, així com habilitats de comunicació, que són indispensables per un futur professional com enginyer/a o tècnic/a de Bioprocessos Alimentaris.